Udtalelser fra kunderne

Foredrag

”Tusind tak for et super fedt foredrag”

Foredraget bød på sjov og seriøsitet kombineret på en fantastisk måde.
Det kan helt klart anbefales.

Omar Daoud

Lead Engineer
ABB A/S

”Et rigtig godt og sjovt foredrag”

Leif havde en fantastisk energi og vekslede godt mellem anekdoter og gode sangindslag. Foredraget efterlod også lidt stof til eftertanke, og har givet anledning til mange smil på arbejdspladsen efterfølgende.

Belinda Toftdahl Mosskov
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab

”Du får de bedste anbefalinger med på vejen her fra os.”

Ungeenheden i Hedensted kommune, var samlet til en arbejdsmiljødag, hvor der var fokus på bla. arbejdsmiljø og mobning.

Der var en meget positiv stemning både under- og efter.. og senere på aftenen :) Der kom lidt raketter og nogle høje YES i løbet af aftenen. Metoden hvorpå Leif blandede humor med fakta, virkede godt på os, og passede fint ind i hans eget koncept.

Han serverede det på en både underholdende og god facon. Det hele GAV mening… ikke mindst da han ”bandt det sammen” til sidst. God pointe: når vi laver en fejl, så FEJR det!!! Tænk, hvordan det kunne udvikle sig, til en bedre ”pyt kultur”.

Igen vil vi gerne sige tak til dig, for den gode stemning dit foredrag gav. Du får de bedste anbefalinger med på vejen her fra os.

Susanna Margrethe Jensen
Virksomhedskonsulent
Ungeenheden ​​​​​Dalbyvej 45, 8722

Tak for sidst. Det var super godt! Et tankevækkende foredrag, som man kun kan blive glad i låget af.

Det var et underholdende og humoristisk indslag. Samtidig var det perfekt med sang og musik ind imellem anekdoterne.

Annie Karin Rand Skjødt
Regnskab | Økonomiassistent
LMO - Horsens

”Leif Bjerre forstår at få alle med og får smilet frem hos alle”

Det skal være sjovt at gå på arbejde, sådan lød overskriften på et festligt indslag fra Leif Bjerre. Hvis det er muligt at krydre sin hverdag med nogle af Leifs fif, så vil det helt sikkert bliver lidt sjovere at gå på arbejde.

Humor er i høj grad med til at løsne op, når opgaver tynger – og det bliver klart for enhver, at positivitet og en ”raketaffyring” kan få smilet frem og dermed lette på stemningen. Med sit væsen, sine fortællinger – og musikalitet – lader tilhørerne sig rive med og bliver inspireret til at afprøve ideerne i hverdagen.

Formidling af humor kan være en svær størrelse, da det er meget individuelt, hvad den enkelte finder morsomt. Leif Bjerre forstår at få alle med og får smilet frem hos alle.

Allan Laursen
Fabrikschef
Schur Pack Denmark a/s

Tusind tak for et fantastisk foredrag

Sikke en energi du kom med. Jeg er sikker på, du har givet både unge og os lidt ældre noget at tænke over, hvor meget det betyder at have humoren med på arbejde.

Så endnu engang tak.

Lone Borregaard
Super Brugsen, Roslev

Det var et humoristisk, interessant, relevant og tankevækkende foredrag

Fredag d. 29/9 2017 havde Holstebro Mejeri engageret foredragsholder Leif Bjerre til at holde en times foredrag omkring brug af humor på arbejdspladsen som afslutning på en fælles medarbejderdag for de ansatte på mejeriet.

Det var et humoristisk, interessant, relevant og tankevækkende foredrag, som efterfølgende modtog en fin evaluering af de deltagende medarbejdere. Leif er professionel, engageret og humoristisk, og formåede at få inkluderet de emner, vi havde defineret på forhånd, i sin præsentation.

Klaus Jeppesen
Mejeridirektør
Arla Food , Holstebro

Mange tak for et sjovt og givende foredrag

Humor på arbejdspladsen er vigtig…..…derfor havde vi booket Leif Bjerre til at hjælpe os lidt på vej, da man tit glemmer, hvor vigtigt, det er at bruge humoren i den travle hverdag.

Han leverede et rigtig sjovt og underholdende foredrag/”show” med både nogle sjove rammende sange og også mange gode pointer, vi kan bruge og faktisk allerede har brugt i vores hverdag

Gitte Pedersen
Nordfrim A/S

Vi fik rørt lattermusklerne, og det var en rigtig god aften

Vi havde booket Leif til at, underholde ved et afdelingsarrangement, vi havde på Dragsholm Slot i november 2012. Temaet var humor på arbejdspladsen – Vi fik rørt lattermusklerne, og det var en rigtig god aften.

Lone Wendt
Afdelingssekretær
Orbicon A/S

Et super, engageret foredrag om ”Humor på arbejdspladsen…

På Døgncentret for Børn og Familiers personaleseminar, på Pindstrupcentret sep. 2009, havde vi booket Leif Bjerre til et indslag om “humor på arbejdspladsen”. De ca. 80 deltagere på seminaret havde da i to dage arbejdet med emner som, trivsel, sundhedsfremme og arbejdsglæde. Leif bidrog med et nærværende og super engageret foredrag om “humor på arbejdspladsen” og han ramte den linie og retning som seminaret arbejdede i. Det er efterfølgende det indslag, som medarbejderne taler mest om, og her nævnes bl. a. de sjove og opbyggelige praktiske øvelser, som Leif præsenterede, f. eks. hører man efterfølgende på Døgncentret ” Nu er det vist på tide at vi skal have en raket”. En raket er en nem lille øvelse der bringer smilet frem og skaber en god stemning og fællesskab.

Leif havde i hans oplæg både nerve og en saglighed / faglighed så alle og så blev klogere på hvad humor og arbejdsglæde betyder på en arbejdsplads, det var krydret med stor energi, musikalitet og naturligvis HUMOR.

Jeg vil derfor med glæde anbefale Leif Bjerre.

Kell Jarsbo
Souschef
Døgncentret for Børn og Familier, Århus Kommune

Tak for et sjovt og underholdende foredrag!

Vi synes alle, at du serverede nogle gode pointer, man nemt kan relatere til – og bruge i hverdagen. Vi kan varmt anbefale dit foredrag.

Marie Bjørlund Elgstrøm
ATP

Tak for et super godt foredrag. Foredraget var underholdende, tankevækkende og utrolig sjovt

Vi er 70 socialpædagoger, der har været til Leif Bjerres foredrag ”Humor på arbejdspladsen. Foredraget var underholdende, tankevækkende og utrolig sjovt.

På trods af at vi arbejder på forskellige matrikler, formåede Leif at gøre foredraget relevant for alle. Lige nu går der en del pædagoger rundt i Aalborg og siger: ”Jeg har skidt i bukserne – YES”

Vi kan varmt anbefale Leif Bjerres foredrag ”humor på arbejdspladsen.

Susanne Vase Jensen
Botilbud med nattevagt/ Ålborg Kommune

Yes – det var et morsomt foredrag med Leif Bjerre

Vores Funktionærforening havde hyret Leif Bjerre til at fortælle om humor på arbejdspladsen.

Her kom mange ”guldkorn” og sjove fortællinger frem om dagligdagens små og store genvordigheder fortalt med stor energi og gode pointer – nogle gange fremført i en sang akkompagneret af guitaren. Vi husker især raketøvelsen, som fik alle ud på stolekanten – så var stilen lagt!

Ulla Rasmussen
Human Resources, ROCKWOOL A/S

En sprudlende og morsom foredragsaften med Leif Bjerre

Vi var en flok intensiv sygeplejersker, der for en aften havde hyret Leif Bjerre til at fortælle om humor med afsæt i humor på arbejdspladsen.

Det blev fra første sekund et sprudlende ”show” med en blanding af humor og indput af fakta til brug, når vi kom hjem.

Leif står ikke stille ret længe af gangen og vekslede mellem meget humoristiske fortællinger fra bl.a. sit eget liv og så håndfaste redskaber vi frit kunne tage med hjem. Guitar og andre rekvisitter blev også taget i brug så alsidigheden var stor. Lattermusklerne blev flittigt rørt og jeg tror alle tænkte – yes det skal vi hjem og praktiserer, for det skal nemlig også være sjovt at gå på arbejde

Rita Halkjær Rasmussen
Intensiv Silkeborg Sygehus Region Midtjylland

Tak til Leif for et forrygende underholdende og lærerigt foredrag

I forbindelse ved vores salgs og service kick Off for 2013 hos Nilfisk (Alto Danmark A/S og Nilfisk – Advance Danmark A/S), hvor en del af vores agenda var – det skal være sjovt at gå på arbejde – havde vi Leif Show til at kickstarte vores møde på anden dagen med temaet: HUMOR PÅ ARBEJDSPLADSEN.

Jeg skal godt nok love for at vi blev vækket af et foredrag, der for det første var utroligt sjovt, så alle latter musklerne blev brugt, men også et foredrag der var inspirerende, motiverende, og gav os et super indblik i hvordan man kan bruge humor i den daglige ledelse, og i samarbejde med os selv og vores kunder.

Der bliver stadig affyret raketter (blev indøvet) og sagt YES (blev også indøvet ) rundt om i afdelingerne.

Jeg kan kun give Leif de bedste anbefalinger herfra.

Steen Mathiesen
Servicemanager
Nilfisk-ALTO Danmark

Vi kan kun anbefale Leif Bjerres morsomme og inspirerende foredrag om på humor arbejdspladsen

Vi måtte overgive os og grine med, da Leif med sin positive energi og humoristiske kommunikation lærte os at sige PYT og gå i rysterummet.

Anne-Grethe Mortensen
Ledende radiograf
Radiologisk Afdeling Svendborg sygehus

Humor teambuilding

Vi havde en helt vidunderlig dag med masser af gode grin

Vi synes det var et super godt arrangement, og vi havde en helt vidunderlig dag med masser af gode grin. Og vi synes helt sikker du kom med nogle guldkorn, som vi kan bruge i vores hverdag fremover.

Lene Flintberg
Kunderådgiver
ATP

Tak for en sjov og meget inspirerende formiddag

Pædagogisk formiddag for Specialcenter Grønnebakken 

Tak for en sjov og meget inspirerende formiddag, personalegruppen følte sig godt underholdt og inddraget i humorens verden, og her gjorde Leif Bjerre et godt stykke arbejde og formåede at få den humor, som vi syntes vi alle besidder til at blomstre. 

Niels Damgaard Petersen
Soucechef SFO
Børn og unge, Kolding kommune

“Gud hvor var det en sjov dag, som samtidig gav stof til eftertanke”

Tak for en god dag. Du ramte lige alle de ømme punkter, der er på en arbejdsplads og satte et komisk spot på.
Du må også godt citere mig for at have hørt personalet sige:

“Gud hvor var det en sjov dag, som samtidig gav stof til eftertanke”
“Det er lang tid siden, jeg har moret mig så godt sammen med mine kollegaer. Det skal vi huske i hverdagen”
“Det var både sjovt og underholdende, og man blev fyldt med positiv energi”

Søren Hansen
Viceforstander
Nysted Efterskole

Alle i Møllegården var og er helt høje efter i lørdags, der helt klart vil gøre og allerede har gjort en forskel på arbejdsklimaet og det psykiske miljø

Tusind tak for en ganske god, sjov og lærerig lørdag.

Jeg/vi er ikke i tvivl om at vi kan og vil bruge de redskaber du på den bedste og festligste måde leverede.

Dit koncept vil jeg helt klart anbefale kolleger og lignende. Det er relevant og nærværende i alle former for arbejdsrelationer.

Opstarten på dagen var med det samme sat i gang i humorens tegn. Vekselvirkningen mellem oplæg af personlige erfaringer og henvisninger til ”kloge” menneskers erfaringer, virkede godt.

Teambuilding er en fantastisk god arbejdsform. Alle i Møllegården var og er helt høje efter i lørdags, der helt klart vil gøre og allerede har gjort en forskel på arbejdsklimaet og det psykiske miljø. Allerede i dag mandag har der været små sjove nye tiltag. En super lørdag i selskab med dig Leif hvor tiden bare fløj afsted.

Stor hilsen fra alle i Møllegården med tak.

Charlotte Harrild
Institutionsleder
Slagelse kommune

Jeg kan varmt anbefale Leif Bjerre til andre, som trænger til, at sætte humor på dagsorden og ønsker sig en sjovere arbejdsplads.

Vi havde fornøjelsen af en dejlig dag sammen med Leif Bjerre , temaet var humor på arbejdspladsen. Der var fart på fra starten, det var en dag med højt tempo, højt humør og rigtig mange grin.

Jeg kan varmt anbefale Leif Bjerre til andre, som trænger til, at sætte humor på dagsorden og ønsker sig en sjovere arbejdsplads.

Tina Grethe Jørgensen
Aktivitetskoordinator
Kolding Kommune Seniorforvaltningen, Demensteamet

Forventningerne indfriede du fuldt ud. Havde vi vidst det var så inspirerende og sjovt havde vi booket dig en time eller to mere.

Temadag for social – og sundhedsassistenter. Humor på arbejdspladsen – Humor i sygeplejen. 

Du er en meget levende og troværdig formidler. Alt i alt et rigtig godt oplæg og gode vedkommende øvelser, som jeg ved at flere har lyst til at afprøve med / på deres kollegaer. Tak for det, vi kan varmt anbefale dig og dit show.

Liselotte Brahe
Uddannelses- og udviklingssygeplejerske
Universitetshospitalet Skejby

”Dejlig start på vores sommerfest med humør og energi i top. Vores varmeste anbefalinger herfra.”

Vi stod for at arrangere firmaets sommerfest – og da vi kun samles få gange om året, havde vi brug for noget anderledes og spændende.

Vi læste os frem til Leif Bjerre og gav det et forsøg. Vi valgte pakken på to timer, hvor den sidste time var helt igennem fantastisk og lige hvad vi havde brug for! Vi kollegaer har kendt hinanden i mange år, alligevel kunne Leif igennem de sjove lege formå, at vise os sider fra hinanden, vi ikke er set før! :-) 

Dejlig start på vores sommerfest med humør og energi i top. Vores varmeste anbefalinger herfra.

Maja Hammoud
Min Tandtekniker

Leif indfriede til fulde forventningerne til dagen

Vi havde brug for teambuilding uden vilde aktiviteter som tårnspring, kaninjagt m.m. Valget faldt på en dag i humorens tegn med Leif Bjerre. Vi tænkte at her kunne alle være med og var meget spændte på udbyttet at dagen. Leif indfriede til fulde forventningerne til dagen med latter, humor, underfundige historier og ikke mindst det vi ønskede – nemlig at blive rystet sammen og lære hinanden at kende på andet end vores faglighed.

Vi har fået indblik i humorens muligheder i en travl hverdag og bruger fortsat erfaringerne fra dagen med Leif. Tak for en dejlig og inspirerende dag. 

Hugo Faurskov
Daglig leder
Børnecenter/Børne- og familierådgivning i Ringsted Kommune

Jeg kan varmt anbefale Leif Bjerre til andre, som trænger til, at sætte humor på dagsorden og ønsker sig en sjovere arbejdsplads

Vi havde fornøjelsen af en dejlig dag sammen med Leif Bjerre , temaet var humor på arbejdspladsen. Der var fart på fra starten, det var en dag med højt tempo, højt humør og rigtig mange grin. Der var fysisk aktivitet og samarbejdsøvelser, alt sammen med humor som overskrift.

Der blev også givet konkrete redskaber med hjem, til brug i dagligdagen, særlig rysterummet har jeg taget til mig, og brugt flittigt siden tema-dagen. 

Jeg kan varmt anbefale Leif Bjerre til andre, som trænger til, at sætte humor på dagsorden og ønsker sig en sjovere arbejdsplads.

Tina Grethe Jørgensen
Aktivitetskoordinator
Kolding Kommune